Поглед към миналогодишните ленти на ФотоФози

Поглед към миналогодишните ленти на ФотоФози

Миналата година месец май бе предизвикателен за всички ни в организацията, така както и за ателието ФотоФози. Какъв бе той и каква бе нашата минала година? Такава, каквато до голяма степен сами си я направихме. На вълните на ежедневието имаше и трудни, и радостни моменти, моменти на обезсърчаване и моменти на смелост. Но основното за нас бе новият опит, който придобихме в заснемането на различни събития.

В периода април – юни имахме възможността да снимаме по време на занимания с коне – адаптирана езда за деца и възрастни хора с увреждания по проект  “Заедно” със съдействието на Столична община. Освен това бяхме доброволци в снимките на Фамилатлон 2019, единадесетото поредно издание на празника на семейството, спорта и здравословния начин на живот със стотици деца и родители, които споделиха вълнуващи часове в Южния парк в София.

 

Следващото събитие, на което имахме честта да присъстваме, бе литургията, която папа Франциск отслужи на площад „Княз Александър I Батенберг“ в София на 5-ти май 2020 година. Участвахме и в Международния футболен турнир „6:0 за хората срещу зависимостите“.

   

Освен събития, снимахме с цел и реклама. Упражнявахме се да разказваме история с продуктови позиционирания, нови менюта и  продукти. Беше интересно и полезно. В края на годината успяхме да заснемем и завършванията на двама души от рехабилитационната програма Солидарност, посещението ни в Националния военноисторически музей и тържеството ни за Рождество Христово, което бе в тесен, можем смело да твърдим, семеен кръг.

   

Следва продължение 2020 …