Старото е на мода! Изпратете картичка, зарадвайте близък, помогнете на непознат

Старото е на мода! Изпратете картичка, зарадвайте близък, помогнете на непознат

Помните ли каква радост беше, когато отворите пощенската кутия и намерите плик в нея? Тръпката, докато отваряте плика? Много по-различно усещане от „един клик“ и вече чета.

И тази година имате възможност да зарадвате близки и приятели с тази емоция. И тази година имате възможността по Коледа да бъдете част от нечие чудо – както на познат, така и на непознат.

Предизвикваме Ви! Бъдете нечий Дядо Коледа! Как? Като закупите и подарите от нашите авторски фотографии под формата на картички (разбира се при добро желание можете да си закупите и авторска фотография в голям размер – така ще подсигурите и подаръка под елхата). Средствата от продажбата на картичките и на фотографиите  подкрепят всички социални проекти на „Фракарита България“ в справянето ѝ с проблемите на зависимостта,  употребата на наркотици, алкохол и хазартната зависимост.

Подкрепете нашата кауза, като поръчате минимум 5 картички, които ще бъдат доставени на посочен от вас адрес или до офис на „Еконт“. Картичките се изпращат с наложен платеж плюс цена на доставката – около 5 лв. до офис на „Еконт“ и около 6 лв. до адрес. Можете да избирате всякакви комбинации от петте вида картички с единична цена 2 лв.

Можете да направите поръчка на имейл info@fotofozzie.com, чрез формата за контакт на сайта ни или чрез Фейсбук страницата ни. Моля, посочете Ваш телефонен номер при поръчка.